کتاب وب : بزرگترین رسانه و فروشگاه کتاب به زبان فارسی در وب

در این وب سایت به نقد و برسی کتاب ها خواهیم پرداخت

کتاب وب : بزرگترین رسانه و فروشگاه کتاب به زبان فارسی در وب

در این وب سایت به نقد و برسی کتاب ها خواهیم پرداخت

  • ۰
  • ۰

معرفی کتاب چهل فکر سمی

همه آنچه باید درباره کتاب 40 فکر سمی بدانید


همه افراد دوست دارند باورها و نگرش های سمی را در خود تغییر دهند. یکی از علت‌های مهم مشکلات انسانی همین باورهای سمی است و مشکلات اجتماعی، ترس ها، مشکلات روانی، عدم اعتماد به نفس و احساس گناه و بسیاری مشکلات دیگر از پیامدهای باورهای غلط و افکار سمی است. برای پی بردن به اینکه هر فرد باورهای نادرست دارد و خواهان تغیر این باورها است خواندن کتاب 40 فکر سمی توصیه می‌شود که در این کتاب علاوه بر معرفی فکر‌های سمی پادزهر این فکرها را نیز معرفی کرده است.


معرفی کتاب 40 فکر سمی


درباره کتاب 40 فکر سمی و موضوعات منحصر به فرد آن چه می دانید؟
نویسندگان توانا در کتاب 40 فکر سمی، به معرفی 40 فکر سمی پرداخته اند که بسیاری از افراد از این افکار پیروی می کنند. این کتاب به زبانی شیوا و رسا فکرهای سمی را معرفی کرده و پس از تحلیل و بررسی، پادزهر مقابله با این گونه فکرها را نیز معرفی کرده است و در انتها نیز بخش باور مثبت را برای هر فکر سمی آورده اند.
موضوع این کتاب بیشتر به باورهایی پرداخته که هر روز در اتاق های مشاوره و در زندگی روزمره می شنویم تعداد باورهای غلط به حدی زیاد است که در ده‌ها کتاب نمی گنجد. کتاب 40 فکر سمی بیشتر به بررسی باورهایی که باعث رنج و عذاب هیجانی و اختلالات روان شناختی می شود می پردازد. بسیاری از باورهای بیان شده در این کتاب با یک دیگر همپوشانی دارند. برخی نکات ممکن است همسان و بعضی متضاد یکدیگر باشند که خواننده با خواندن دقیق کتاب می تواند این تفاوت ها را از یکدیگر متمایز کند و پی ببرد که باورهای متناقض در واقع مکمل یکدیگر هستند.

 

درباره نویسنده‌گان کتاب 40 فکر سمی


 
کتاب 40 فکر سمی نوشته دو روانشناس به نام های آرنولد لازانوس، کیلفورد لازانوس و یک روان‌پزشک به نام آلن فی است.
آرنولد یکی از نویسندگان توانای این کتاب علاقه‌ی زیادی به نویسندگی و ویرایشگری داشت. او در 17 سالگی ترک تحصیل و در 19 سالگی دوباره به تحصیل مشغول شد. لازاروس برای اولین بار واژه‌ی رفتار درمانی را ابداع کرد و تألیف کتاب‌هایی نظیر فنون رفتار درمانی به همراه ژوزف ولپی، رفتار درمانی و فراسوی آن، 40 فکر سمی و ... و در نهایت 17 کتاب و بیش از 300 مقاله از وی به یادگار مانده است.


خلاصه کتاب 40 فکر سمی


در زیر به اختصار بعضی از نوشته های کتاب 40 فکر سمی می‌پردازیم.

تفریح و سرگرمی، هدر دادن وقت است.


1.    کنترل کردن دیگران برای من بهتر است. پادزهر این فکر: پذیرفتن برخی چیزها حتی اگر مطابق میلمان نباشد، نحوه زندگی دیگران به خودشان مربوط است، همراهی به جای کنترل کردن و ... است.


2.    خالی کردن عقده دل، خوب است. این فکر پادزهرهای زیادی دارد نظیر ابراز خشم با قاطعیت نه پرخاشگری و جنگ، از دست دادن کنترل به نفع من نیست و … می باشد که باور مثبت، ابراز وجود کردن به جای خالی کردن عقده همراه است.


3.    اطرافیان تو را هر گونه که رفتار کنی باید قبول کنند و دوستت داشته باشند. پادزهر‌های این فکر شامل، دیدن اعمال به جای افکار، شناخت افراد از روی اعمال، درست رفتار کردن با دیگران باعث می شود آن ها نیز با ما درست رفتار کنند. باور مثبت این فکر این است که عملکرد مهم‌تر است از اینکه تو کی هستی.


4.    نامهربانی بر مهربانی غلبه می کند. باور مثبت این فکر، برخورد محکم با نامهربانی و اجازه ندادن بدرفتاری با ما است. پادزهرهای بیان شده شامل: اجازه ندادن بدرفتاری با ما و بیان کردن صریح و بی پرده رفتار غلط با ما، تقویت نکردن رفتار بی ادبانه دیگران، وانمود نکردن احساس خوشحالی نسبت به هر رفتار نادرستی می باشد.


5.    چیزی نگو تا افراد رنجیده نشوند. پادزهرهای این مورد شامل، طرز بیان بیشتر از خود گفته اهمیت دارد، گاهی برای کمک به شخص لازم است او را برنجانی، موضوعات مهم حتی اگر خلاف نظر دیگران باشند باید گفته شوند و ...باور مثبت این فکر سمی، حرفهای مهم را مدبرانه گفتن است.


6.    فکر سمی، هدفت باید کمال باشد. باور مثبت در این مورد، دنبال مزیت بودن بجای کمال است. برخی از پادزهرهای بیان شده در این فکر شامل، کمال‌گرایی اغلب به ناکامی منجر می‌شود به جای فکر کردن به نتیجه کار از انجام کار لذت ببر.


7.    نه گفتن به افراد که اگر جواب مثبت بدهی آن‌ها سوارت می‌شوند. باور مثبت این فکر این است که برای روابط با ارزش بله بگویید. پادزهرها شامل، نه گفتن به خواسته های نامعقول و مطرح کردن دلایل روشن و ... است.


8.     اتمام حجت به جر و بحث پایان می‌دهد. مذاکره و مصالحه به پایان دادن جر و بحث باور مثبت است. از پادزهای آن نظیر اتمام حجت روشی برای تخریب ارتباط و از بین رفتن شرایط گفتگو است.


9.    صداقت مطلق، بهترین روش است. پادزهرهای این مورد شامل: صداقت مطلق در بیشتر موارد می تواند مخرب باشد و به اندازه‌ی دروغگویی وقیحانه بد باشد. باور مثبت این است که عشق بهترین سیاست نسبت به صداقت محض است.


10.    جواب ابلهان خاموشی است. پادزهرها شما: حرف نزدن درباره مشکل و کناره‌گیری از آن به حل آن کمک نمی کند. باور مثبت، اطرافیان ارتباط می خواهند نه سکوت.


11.    به هر چیزی بخواهی می توانی برسی. پادزهرهای آن: رؤیاهای غیر ممکن کابوس هستند و با تلاش برای غیر ممکن ها خود را اذیت نمی‌کنم. باور مثبت، تلاش برای اهداف واقع بینانه است.


از دیگر فکر های سمی شامل موارد زیر است که در کتاب چهل فکر سمی مفصل در مورد پادزهرها و باورهای مثبت آن ها توضیح داده شده است.


12.    اگر می‌خواهی کاری درست انجام شود خودت ان را انجام بده.


13.    وقتی کارها غلط انجام می‌شوند باید به دنبال مقصر گشت.


14.    تنبیه روش تربیتی خوبی است.


15.    احساساتت را بروز نده.


16.    با اولین برخورد می‌توانی افراد را بشناسی.


17.    تائید والدین از همه چیز مهم تر است.


18.    از دلایل خوشبختی، موفقیت و پول است.


19.    یک بار قربانی شدن مساوی است با همیشه قربانی بودن است.


20.    متواضع بودن


21.    انتقاد کردن برای رفع اشتباهات دیگران روش خوبی است.


22.    خودخواه نباش، اولویت را به دیگران بدهید.


23.    همسرت باید عاشق والدین و خانواده‌ات باشد.


24.    داشتن توقعات بالا باعث تلاش زیاد می شود.


25.    همه باید آدم را دوست داشته باشند.


26.    نادیده گرفتن مشکلات باعث برطرف شدن آن‌ها می‌شود.


27.    هدفت از بازی کردن فقط برنده شدن باشد.


28.    برای خود و دیگران، قوانین مشخصی تعیین کنید.


29.    عاشق واقعی شما باید بداند نیاز واقعی شما چیست.


30.    بی احترامی عذاب آور است.


31.    سخت گیر بودن نسبت به خود


32.    با عذرخواهی همه چیز درست می‌شود.


33.    برای تغییر باید، دلیل رفتارهایت را پیدا کنی.


34.    پوشانیدن اشتباهات برای درست به نظر رسیدن


35.    پیروی نکردن از احساسات درونی، برای اشتباه نکردن


36.    زندگی باید منصفانه باشد.


37.    زوج های خوشبخت، به هیچ شخص دیگری تمایل جنسی ندارند.


38.    حرف مرد یکی است، زیر قولت نزن.


39.    کار سخت از آدم شخصیت خوب می سازد.

 

 

خرید کتاب 40 فکر سمی با ارسال رایگان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی